Te huur: Pottenbakkerstraat 8, 2984 AX Ridderkerk

€ 1.495,- /mnd

Omschrijving

Dit zeer ruime bedrijfspand met twee etages is gelegen aan de Pottenbakkerstraat nummer 8 in Ridderkerk, bedrijventerrein Donkersloot.

Aan de voorzijde is gelegenheid tot het parkeren van twee auto's of bedrijfsauto's. Het pand heeft aan de voorzijde een deur en een separate roldeur. Via de hal komt u in het kantoor gedeelte met een keukentje en apart toilet. Tevens vindt u hier de trap naar de 1e dieping.

De vloer van de begane grond is voorzien van betonplaten zoals op één van de foto's afgebeeld. De foto's wijken af van de huidige situatie. Zo is de autobrug is niet meer aanwezig daar het pand niet als autobedrijf, werkplaats of spuiterij verhuurd kan worden. Vanaf de begane grond is de mogelijkheid om goederen via een oprit aan de voorzijde of de opening aan de achterzijde omhoog te krijgen. De oprit aan de voorzijde is door middel van twee elektro-motoren te bedienen.

Vraag naar de voorwaarde!

Bovenstaande gegevens hebben een vrijblijvende / informatieve aard en mag alleen worden beschouwd als een uitnodiging om een afspraak te maken. De beschrijving, opgegeven maten en foto's zijn globale en indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend!
Voor meer informatie HS makelaars T: 0180-443637 of 06 12717675

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00428
Vraagprijs € 1.495,- per maand
Borg € 4.500,-
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Aanvaarding Per zondag 1 september 2019
Aangeboden sinds Vrijdag 29 maart 2019
Laatste wijziging Maandag 1 april 2019
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1988
Oppervlaktes en inhoud
Verhuurbare vloeroppervlakte 348 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Buiten bebouwde kom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2
Neem contact met mij op

Recent bekeken