Rented: Müllerkade 257, 3024 EP Rotterdam

€1,650 /mo

Description

Dit prachtige appartement met drie slaapkamer heeft een goede indeling veel lichtinval en is hiernaast zeer netjes afgewerkt. Hiernaast behoort er bij de woning ook een eigen parkeerplaats onder in het gebouw. Het weidse uitzicht met de Euromast als Rotterdamse icoon pal voor uw appartement moet het plaatje compleet maken. Kortom, het bezichtigen waard!

In de nabije omgeving vindt u diverse supermarkten, een basisschool, sportfaciliteiten en het Euromastpark bevinden zich vlakbij. Bovendien is de opstapplaats voor de watertaxi vlakbij waardoor je bijvoorbeeld binnen 2 minuten op het gezellige Katendrecht bent en kan vertoeven bij leuke zaakjes. Ook ben je met de fiets binnen 10 minuten in de binnenstad en is de woning gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer zoals de tram en metrostation.

Indeling
10e verdieping:
Binnenkomst: entree, met een lange gang naar het toilet, twee slaapkamers, de badkamer en de ruim opgezette gezellige woonkamer.
Vanuit de woonkamer kijk je uit op o.a. de Maas, Parkhaven en de prachtige Euromast welke exact voor het appartement gelegen is. De raampartijen in de woonkamer zijn groot en kunnen hiernaast doormiddel van twee schuifdeuren open. Ideaal voor wanneer het buiten warmer wordt of je de woning goed wilt laten doorluchten. De mooie openkeuken met kookeiland is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en magnetron, koelkast, vriezer en aan de achterzijde de wasmachine. Via de woonkamer is de derde ruime slaapkamer te bereiken.

Parkeerplaats:
Bij de woning hoort een parkeerplaats welke via een autolift onder het gebouw te bereiken is.

Berging:
Voor uw fietsen of andere spullen is er een berging beschikbaar.

Wij nodigen je van harte uit om dit appartement met eigen ogen te bekijken.

Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Offer
Reference number 00508
Asking price €1,650 per month (furnished, upholstered)
Deposit €1,650
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Status Rented
Acceptance Immediately
Offered since 29 October 2020
Last updated 20 November 2020
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 10th floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2012
Surfaces and content
Effective area 84 m²
Content 270 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location At waterside
On a quiet street
On waterway
Unobstructed view
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Close

Recently viewed