Sold: Albert Cuypstraat 28, 2981 CA Ridderkerk

€345,000

Description

Ben je op zoek naar een ruime 5-kamer eengezinswoning met dakkapel aan de achterzijde, diepe achtertuin en een prachtig vrij uitzicht, dan ben je aan de Albert Cuypstraat 28 aan het juiste adres!

De levering van deze woning kan snel plaatsvinden!

Deze ruime 5-kamer eengezinswoning is centraal gelegen in het centrum van Ridderkerk aan een ‘uniek stukje groen’ met vrij uitzicht over monumentale boerderijen en een boomgaard! Onder meer is de woning voorzien van een gezellige doorzonkamer met vrij uitzicht, een dichte keuken, diepe tuin met stenen schuur en badkamer en 4 slaapkamers (voormalig 5). De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
Rustige ligging, in een kindvriendelijke straat en op korte afstand van winkelcentrum 'Ridderhof', zwembad 'De Fakkel', scholen, weekmarkt, diverse sportvelden en openbaar vervoer. De woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van o.a. Rotterdam en Dordrecht welke via uitvalswegen A15 en A16 makkelijk te bereiken zijn.

Indeling
Begane grond:
Entree, ruime hal met meterkast, vaste opbergruimte onder de trap en toegang tot een toiletruimte met fonteintje. De lichte doorzon-woonkamer heeft een prettig vrij zicht op landelijk groen. Ook bereikt u vanuit de hal de dichte keuken met diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, gas kookplaat, afzuigkap en koel-/vriescombinatie. Deur naar een diepe achtertuin met een stenen berging en poort naar een achterom. Via de hal bereikt u middels een vaste trap de 1ste verdieping.

Eerste verdieping
1e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot de 1e slaapkamer met een doorloop naar de 2e slaapkamer die nu in gebruik is als kastenkamer zijn gelegen aan de voorzijde, de ruime 3e slaapkamer en de kleinere 4e werk/slaapkamer bevinden zich aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Het 2e toilet bevindt zich op de overloop. Via een vaste trap vanaf de overloop bereikt u de 2e verdieping.

Tweede verdieping
2e verdieping:
Voorzolder met opstelling van de Cv-ketel, aansluiting voor de wasmachine en toegang tot een grote opbergkast/-inloopruimte en een ruime 5e slaap-/werk/hobbykamer met dakkapel aan de achterzijde.

Tuin
Diepe tuin met stenen schuur en achterom.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1965
Woonoppervlak ca. 115 m2
Grotendeels voorzien van dubbele beglazing
Energielabel C
Verwarming en warm water via Cv-ketel Nefit Trendline (2021)
Dakkapel aan de achterzijde
Diepe tuin met stenen schuur en poort naar een achterom
159 m2 eigen grond

Vele vinden dat een huis verkocht is wanneer je er samen mondeling uit bent gekomen wat betreft de prijs en de voorwaarden. En dat is begrijpelijk, want zo was het tot enkele jaren geleden ook gewoon. Het antwoord is 'nee'. Dit alles heeft te maken met het schriftelijkheidsvereiste wat is geregeld in artikel 7:2 lid 1 van het Burgerlijk Wetboek. Hierin staat geschreven dat een overeenkomst voor woningen alleen kan worden aangegaan met een, door beide partijen, ondertekende overeenkomst. Zolang er dus geen handtekening staat onder koopovereenkomst tussen partijen zijn beide partijen niet verplicht om tot definitieve koop over te gaan, mits u een professional of bedrijf bent.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De informatieverstrekking mag niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Het dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Features

Offer
Reference number 00626
Asking price €345,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 17 May 2023
Last updated 22 July 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1965
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Architectural inspection
Energy performance advice
Surfaces and content
Plot size 159 m²
Floor Surface 115 m²
Content 388 m³
External surface area storage rooms 7 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre
Near highway
Near public transport
Near school
On a quiet street
Residential area
Sheltered location
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Nefit Trendline
Heating source Gas
Year of manufacture 2021
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower
Washbasin furniture
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Close

Recently viewed