Sold: Burgemeester Crézeestraat 37, 2981 AA Ridderkerk

€230,500

Description

Ben je op zoek naar een leuk en instap klaar 4-kamer appartement nabij het centrum, dan is dit appartement beslist je bezichtiging waard!

Dit ruim opgezet en speels ingedeelde 4-kamer hoek-appartement is gesitueerd op de 1e woonlaag van een keurig appartementencomplex in een rustige straat met goede parkeergelegenheid en een ruime eigen berging in de onderbouw. Onder meer is dit aantrekkelijke appartement voorzien van een sfeervolle woonkamer welke in open verbinding staat met de gezellige eetkamer (die ook als slaapkamer te realiseren is),
2 slaapkamers, een dichte keuken en doucheruimte.
Met een gunstige en centrale ligging, op loopafstand van een bushalte en om de hoek van het grote winkelcentrum van Ridderkerk, maar ook centraal nabij uitvalswegen, binnen 20 minuten zit je in Rotterdam-centrum.

Indeling
Begane grond:
Entree met bellentableau en brievenbussen. Centrale hal met toegang tot de berging en het trappenhuis.

1e woonlaag:
Vanuit de hal heeft u toegang tot alle vertrekken van het appartement. De sfeervolle woonkamer heeft een mooie laminaatvloer en veel lichtinval doormiddel van een zijraam. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de leuke eetkamer en naar de doucheruimte met douche, wastafelmeubel en de aansluiting voor de wasmachine. De 2 slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde en vanuit de grootste slaapkamer bereik je het balkon aan de voorzijde. Het toilet is half betegeld met duoblok. De keuken is voorzien van een in rechte opstelling geplaatst keukenblok met gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een losstaand koelkast. Vanuit de keuken bereikt u het aan de achterzijde gelegen balkon en kijk je uit over de verzorgde tuin van de omliggende complexen. Ook treft men hier de CV-kast met hierin de in 2020 vernieuwde CV-combiketel.

Overige bijzonderheden;
Bouwjaar 1960
Woonoppervlak ca. 69 m2
Verwarming en warm water via Cv-ketel (bouwjaar 2020)
Het appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing met kunststof kozijnen
Actieve VvE, bijdrage €130,00 per maand
Prettige lichtinval door de hoekligging!
Ruime berging in de onderbouw (ca. 9m2)

Vele vinden dat een huis verkocht is wanneer je er samen mondeling uit bent gekomen wat betreft de prijs en de voorwaarden. En dat is begrijpelijk, want zo was het tot enkele jaren geleden ook gewoon. Het antwoord is 'nee'. Dit alles heeft te maken met het schriftelijkheidsvereiste wat is geregeld in artikel 7:2 lid 1 van het Burgerlijk Wetboek. Hierin staat geschreven dat een overeenkomst voor woningen alleen kan worden aangegaan met een, door beide partijen, ondertekende overeenkomst. Zolang er dus geen handtekening staat onder koopovereenkomst tussen partijen zijn beide partijen niet verplicht om tot definitieve koop over te gaan.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De informatieverstrekking mag niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Het dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Features

Offer
Reference number 00623
Asking price €230,500
Service costs €130
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 02 May 2023
Last updated 21 August 2023
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1960
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Floor Surface 69 m²
Content 229 m³
External surface area storage rooms 8 m²
External surface area 6 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near school
Near shopping center
Residential area
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2020
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a storage room Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes
Close

Recently viewed