Sold: De la Reijstraat 586, 2987 XR Ridderkerk

€240,000

Description

Op zoek naar een instap klaar 2-kamer appartement met een fantastisch uitzicht richting de skyline van Rotterdam? Dan hoeft u niet verder te zoeken!

Mooi 2-kamer appartement gesitueerd op de 10e verdieping van het representatieve appartementencomplex ‘Orion flat’ welke is voorzien van een royale en lichte woonkamer met moderne open keuken, ruime slaapkamer met toegang tot het ruime zonnebalkon op het zuid/westen met twee elektrische zonneschermen en een fantastisch uitzicht over de omgeving en de skyline van Rotterdam! Zeer gunstige ligging, op loopafstand van winkelcentrum ”De Werf”, scholen, de waterbus, bushaltes en op korte afstand van diverse uitvalswegen.

Indeling:
Keurige, moderne entree met brievenbussen, camerabewaking, intercom en elektrische schuifdeuren. Afgesloten hal met toegang tot de moderne liften, bergingen en het trappenhuis.

10e verdieping:
Entree, ruime hal met meterkast, intercominstallatie. Vanuit de hal heeft u toegang tot de mooie lichte woonkamer met een moderne witte open keuken in een hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, combi-oven, koelkast met 3 vriesladen, elektrische kookplaat en afzuigkap.

De zeer fraaie badkamer is modern en tijdloos. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douchecabine, ligbad, wandmeubel met design wastafel. Via de ruime slaapkamer heeft u toegang tot het ruime zonnebalkon gelegen op het zuiden waar u heerlijk kunt genieten van het vrije uitzicht! Het balkon beschikt over twee elektrische zonneschermen welke met een knop (afstandsbediening) in de woonkamer te bedienen zijn. De hal biedt tevens toegang tot de separate mooi toiletruimte en een vaste kast met boiler en de opstel plaats voor de wasmachine.

BIJZONDERHEDEN:
- Huurboiler (contract dient overgenomen te worden)
- Verwarming middels blokverwarming
- Bouwjaar 1975
- Woonoppervlakte circa 65 m².
- Het appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Instap klaar en met een gigantisch mooie uitzicht!
- Oplevering in overleg, maar kan snel!
- VvE bijdrage € 183,63 per maand incl. voorschot stookkosten.
- Eigen berging op de begane grond.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop tot stand gekomen! Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Features

Offer
Reference number 00561
Asking price €240,000
Service costs €183.63
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 07 February 2022
Last updated 13 April 2022
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 10th floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1975
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Surfaces and content
Effective area 64 m²
Content 207 m³
Surface area external storage rooms 5 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near school
Unobstructed view
Features
Water heating Electric boiler
Heating Collective heating
Has a storage room Yes
Close

Recently viewed