Definition

Open Huis op zaterdag 5 oktober '19 van 11.00 - 15.00 uur

Deze fantastische woning heeft u heel veel te bieden!

Weids uitzicht, riant dakterras, groot balkon en een brede afgesloten parkeergarage met berging, maar wilt u tevens het gemak van een appartement en dus geen tuin en geen onderhoud? Dan  is dit voor u de perfecte combinatie! 

Deze riante 5-kamerwoning welke is gelegen in een kleinschalig en sfeervol hofje is voorzien van een mooie en sfeervolle woonkamer, 4 slaapkamers, een riant zonnig dakterras en een afsluitbare garage welke is gelegen onder de woning in de parkeerkelder! De berging is een onderdeel van de parkeergarage waardoor deze zeer breed is. Deze woning is gelegen op een mooie locatie aan de rand van Ridderkerk in de wijk “Maasdonck”.  
 
Hofje
De woning is gelegen in het midden van een kleinschalig en sfeervol hofje dat uitstekend wordt bijgehouden door de VvE.

Entree
Hal voorzien van garderoberuimte, trap naar 1e verdieping, betegelde toiletruimte met fontein en meterkast.

Begane grond
De ruime en lichte woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, gestuukte wanden en heeft een balkon welke is gelegen op het zuidwesten. 
De mooie open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, een 5-pits gasfornuis, ingebouwde oven, ingebouwde magnetron en een ingebouwde koffiemachine!

1e verdieping
Op deze verdieping treft u de ruime overloop aan, 3 ruime slaapkamers, en een mooie ruime badkamer met 2 wasbakken, inloopdouche en een 2e separaat toilet. Door dat de overloop zeer ruim is, krijgt u een prettig en ruimtelijk gevoel.

2e verdieping
Op de 2e verdieping bevindt zich de 4e riante slaapkamer, een wasruimte met een cv-combiketel, de wasmachineaansluiting en toegang tot het royale dakterras welke is gelegen op het zuidwesten. 

Bijzonderheden
• De woning is gelegen op eigen grond;
• De woning is geheel voorzien van dubbel glas;;
• Bijdrage VvE is c.a. €  170,00 per maand;
• Oplevering in overleg.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs! Bel voor een vrijblijvend verkoopgesprek!

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

Bovenstaande gegevens hebben een vrijblijvende / informatieve aard en mag alleen worden beschouwd als een uitnodiging om een afspraak te maken. De beschrijving, opgegeven maten en foto's zijn globale en indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Features