Sold: Donckselaan 26, 2983 LC Ridderkerk

€429,500

Description

Door de vele aanvragen voor deze unieke woning, moeten wij u helaas teleurstellen en mededelen dat bezichtigingsaanvragen niet meer worden aangenomen.

Zoek jij al lang naar een unieke woning aan het randje van het van het Donckse Bos?

Ik zeg welkom bij deze sfeervolle woning aan de Donckselaan nummer 26 in Ridderkerk!
Bij het oprijden van de Donckselaan ben je misschien al verkocht. Met de Doncksevelden en het Donckse bos direct voor de deur woon je echt vrij met de natuur. Laat staan als je één stap over de drempel zet. Dit is zo’n woning waar je direct verliefd op wordt.

Deze eindwoning heeft een ruime woonkamer met uitbouw, mooie ruime badkamer en een sfeervolle keuken. Op de verdieping zijn er drie slaapkamers gecreëerd, v.v. een dakkapel. De tuin heeft een zonnige ligging op het westen. De woning is van binnen netjes afgewerkt, maar de locatie mag je ook zeker niet missen. Op korte afstand bevindt zich het winkelcentrum 'Dillenburgplein'. In de omliggende omgeving zijn er diverse scholen, kinderdagverblijven en supermarkten voor je dagelijkse benodigdheden. Het openbaar vervoer (bus) en de uitvalswegen (A15/A16) geven je de mogelijkheid om de grote steden zoals Rotterdam, Dordrecht of Breda te bezoeken.
Kom de woning met eigen ogen bekijken en laat één van onze makelaars je rondleiden.

OMSCHRIJVING:
Woonkamer - keuken – badkamer – toilet - bijkeuken
De woonkamer betreft een sfeervolle goed afgewerkte ruimte. Een hele fijne plek om te vertoeven onder het genot van een lekker rood wijntje op de bank of bij de allesbrander. Aan de achterzijde is een uitbouw met opslaande deuren gecreëerd waardoor de woonkamer over maar liefst ….. m2 beschikt. De mooie keuken is aan de voorkant van het huis met geweldig uitzicht op het Donckse bos!
De keuken past in het geheel van de woning en heeft een donker/licht contrast en voorzien van alle gemakken zoals o.a. een Quooker, een 6-pits Boretti gasfornuis met oven, afzuigkap, vaatwasmachine. Ook is er voldoende bergruimte in de voorraadkast. De gehele benedenverdieping is voorzien van een prachtige eikenhoutenvloer wat klimaat in de woonkamer ten goede komt.
De badkamer is afgewerkt met een grijze kleurstelling en heeft een mooie inloop douche met regenkop. De badkamer beschik tevens over een riante betonnen wastafel met twee waskommen. Handig als je samen je tanden wilt poetsen!
Direct naast de badkamer bevindt zich het toilet. Zelfs in het toilet vind je de sfeer die bij dit huis past. En ja, sommige kunnen daar aardig wat minuten doorbrengen ;-).
En dan is er ook nog een prachtige ruimte welke via de woonkamer te bereiken is. Deze ruimte met deur naar de achtertuin is nu in gebruik als handige opslag en wasruimte, maar zou ook prima gebruik kunnen worden als werkkamer of slaapkamer.
Slaapkamers
Op de eerste woonlaag vind je drie fijne slaapkamers. Zowel de voor als achter slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel. Hierdoor is er meer ventilatie, lichtinval én gebruiksoppervlakte. Door de airconditioning kan je de gehele bovenverdieping tijdens warme zomerdagen en nachten heerlijk koel houden. Echter kan deze airconditioning ook warme lucht blazen. Dit bespaart tijdens winterdagen energie! Vanaf de overloop is er via een vlizotrap toegang tot de bergzolder.
Tuin - ligging |- berging - overkapping
De achtertuin heeft een ligging op het westen. Hierdoor kan je een in de middag en avond genieten van de zonnestralen. In de achtertuin staat een goed formaat stenenberging met daaraan vast een houtenoverkapping.

Bijzonderheden:
• Beschermd stads- of dorpsgezicht en monumentaal pand
• Eindwoning met een vrije ligging over groen
• Eigendom: volle eigendom
• Ruime woonkamer met uitbouw
• Multifunctionele ruimte op de begane grond
• Dubbele beglazing gehele woning
• Airconditioning (koude & warme lucht)
• Ruime tuin op het Westen met berging en overkapping
• Bij woningen met een bouwjaar van 2000 of ouder nemen wij een ouderdomsclausule op in de koopovereenkomst;
• Algemeen: Bouwjaar: 1920
• Voorkeur oplevering in overleg

Vele vinden dat een huis verkocht is wanneer je er samen mondeling uit bent gekomen wat betreft de prijs en de voorwaarden. En dat is begrijpelijk, want zo was het tot enkele jaren geleden ook gewoon. Het antwoord is 'nee'. Dit alles heeft te maken met het schriftelijkheidsvereiste wat is geregeld in artikel 7:2 lid 1 van het Burgerlijk Wetboek. Hierin staat geschreven dat een overeenkomst voor woningen alleen kan worden aangegaan met een, door beide partijen, ondertekende overeenkomst. Zolang er dus geen handtekening staat onder koopovereenkomst tussen partijen zijn beide partijen niet verplicht om tot definitieve koop over te gaan, mits u een professional of bedrijf bent.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De informatieverstrekking mag niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Het dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Features

Offer
Reference number 00636
Asking price €429,500
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 28 July 2023
Last updated 29 August 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, end house
Type of construction Existing estate
Construction period 1920
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 230 m²
Floor Surface 109 m²
Content 393 m³
Surface area other inner rooms 3 m²
External surface area storage rooms 18 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Forest border
Forested area
Near highway
Near park
Near public transport
On a quiet street
Secluded
Unobstructed view
Garden
Type Back yard
Boiler
Type of boiler Nefit smartline
Heating source Gas
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Fireplace
Has AC Yes
Has a fireplace Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Ridderkerk G 4179 Ridderkerk G 4179
Area 230 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership
Close

Recently viewed