Sold: Gerard Terborghstraat 14, 2981 CK Ridderkerk

€307,000

Description

Zoekt je een leuke tussenwoning in het centrum van Ridderkerk met veel mogelijkheden voor eigen ideeën, en een garage op maar 150 meter afstand die separaat wordt aangeboden voor € 26.000, -! Tijdens de bezichtiging worden leuke en creatieve ideeën door onze makelaars aangedragen. Laat je verrassen!

Op loopafstand van het winkelhart van Ridderkerk (Ridderhof) met een rijk aanbod aan winkels en gezellige terrassen, bevindt zich deze royale 5-kamer eengezinswoning aan de Gerard Terborghstraat. Uitvalswegen, scholen en groenvoorzieningen zijn eveneens in de directe nabijheid gelegen. Deze woning kenmerkt zich door zijn ligging, riante voor- en achtertuin met schuur en mogelijkheden. We bespreken dit graag met jou tijdens een uitgebreide bezichtiging.

Indeling;

Begane grond:
Entree met meterkast, toilet, trapkast en trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer en keuken. Meterkast met diverse groepen en aardlekschakelaar.

Toilet:
Eenvoudige toiletruimte, welke gedeeltelijk is betegeld in een crème kleurstelling.

Woonkamer:
Riante en lichte doorzonwoonkamer met licht kleurig vloerbedekking, stenenwanden, een schouw, gestuct plafond en vaste kastruimte. De openslaande deur biedt toegang tot de zonnige ruime achtertuin. Door de kasten tussen de woonkamer en keuken te verwijderen creëer je redelijk eenvoudig een openkeuken. Vanuit het raam aan de voorzijde heb je een vrij uitzicht de straat in.

Keuken:
De gesloten keuken bevindt zich aan de achterzijde en heeft een rechte opstelling. Het betreft een keurig keukenblok met keukenkastjes zoals op de foto's aangetoond. Ook is de keuken voorzien van een vaste wandkast met voldoende opbergruimte. De 'Dutch door' biedt ook hier toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop: centrale overloop met toegang tot de drie slaapkamers, tweede toilet, badkamer en vaste trap naar de zolderverdieping.

Slaapkamers:
De twee grootste slaapkamers zijn zowel aan de voor, als achterzijde te vinden. Beide slaapkamers beschikken over een vaste kastruimte. Naast de slaapkamer aan de voorzijde bevindt zich de derde slaapkamer welke ook prima als werkkamer gebruikt kan worden. Vanuit het raam heb je een vrij uitzicht de straat in.

Badkamer:
De ruime badkamer is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een ligbad, badkamermeubel en wandspiegel. De wanden zijn geheel betegeld.

Tweede verdieping:
Ruime voorzolder met opstelplaats van de CV-combiketel. Ook is hier de vierde slaapkamer/ zolderkamer met aan de achterzijde een groot dakkapel wat de kamer van voldoende licht voorziet. De dakkapel is voorzien van een draairaam en dubbele beglazing.

Buiten:
Zowel de voor- als de achtertuin zijn riant. De voortuin is gelegen op het westen en heeft uitzicht richting de Govert Flinckstraat. De achtertuin is gelegen op het oosten en is zeer diep (breed 5,7 meter x diep 15,7 meter). Er is dus altijd een plekje in de zon óf de schaduw te vinden. In de achtertuin staat een vrijstaande stenen berging van ca. 6 m2. De tuin biedt veel privacy en er is geen direct inkijk.

Optie tot koop van een garagebox:
Voor alle duidelijkheid en om onverhoopte misverstanden te voorkomen, melden wij vooraf dat de garage niet in de genoemde koopsom van € 307.000, - verwerkt is. De garagebox is gelegen in de Govert Flinckstraat en kan worden gekocht voor € 26.000, -. De garage is 2,9 meter breed, 5,8 meter diep en 2,8 meter hoog. Vraag naar de voorwaarden.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1964.
• Gelegen in een (kind-)vriendelijke woonomgeving op loopafstand van het Centrum van Ridderkerk.
• Redelijk geïsoleerde woning, met gedeeltelijk dubbele beglazing.
• CV-combiketel bouwjaar 2013, merk Vaillant HR 107
• Ca. 182m2 perceel oppervlakte.
• Dakkapel aan de achterzijde van de woning.
• Riante achtertuin met stenenberging.
• Mogelijkheid tot aanbouw waarbij er voldoende tuin over blijft.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop tot stand gekomen! Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Features

Offer
Reference number 00597
Asking price €307,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 02 November 2022
Last updated 22 November 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1965
Roof materials Tiles
Rooftype Pyramid hip
Certifications Energy performance advice
Surfaces and content
Plot size 182 m²
Floor Surface 115 m²
Content 396 m³
External surface area storage rooms 6.5 m²
External surface area 0.65 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Outdoors
Location City centre
Near highway
Near public transport
Near school
Near shopping center
Residential area
Garden
Type Back yard
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Vaillant HR 107
Heating source Gas
Year of manufacture 2013
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Close

Recently viewed