Sold: Kerkweg 142, 2985 AX Ridderkerk

€249,500

Definition

U wilt een goed onderhouden woning in jaren 30 stijl?

Een jaren-’30-hoekwoning is voor vele liefde op het eerste gezicht. Dit heeft te maken met sfeer en nostalgie, wat je niet in de huidige nieuwbouw kunt vinden. Kerkweg 142 heeft dit zeker te bieden, je voelt het gelijk als je het straatje inrijdt. De fraaie bouwstijl, de mooie details van de woning zelf en de naastgelegen jaren 30 woningen maken dit gevoel compleet.

Dit volledig gerenoveerde en charmante jaren ’30 hoekwoning met een ruim perceel van 232m2 eigen grond is gelegen aan het laatste, doodlopende stuk van de Kerkweg op korte afstand van het centrum, scholen, kinderspeelplaats, het Oosterpark met een kinderboerderij en pannenkoekhuis.
Er is in deze woning veel aangepakt. Zo heeft o.a. de gezellige woonkamer, met voorbereiding op een openhaard, een nieuwe hardhouten-erker aan de voorzijde en een nieuw hardhouten-kozijn met twee openslaande deuren aan de achterzijde. De oude balken in de woonkamer zijn gebleven wat de sfeer ten goede komt.

Er zijn tevens tekeningen van een uitgewerkt verbouwplan aanwezig. Volgens dit plan kunt u het woonoppervlak vergroten van ca. 82 m2 naar ca. 109 m2 door middel van het toevoegen van een aanbouw aan de woonkamer en het aanbrengen van een dakopbouw.

Omschrijving Indeling

Begane grond:
Entree in hal voorzien van garderoberuimte, toilet en meterkast. De groepenkast is recent vernieuwd, heeft voldoende groepen en is voorzien van een slimme meter. In de hal bevindt zich de trap naar de 1e verdieping. Tevens heeft u vanuit de hal toegang tot de lichte en sfeervolle woonkamer met een erker aan de voorzijde en openslaande deuren naar de zonnige, diepe achtertuin (voornamelijk) gelegen op het Westen en grenzend aan een slootje. De keuken is ruim van opzet en is voorzien van rvs afzuigkap, groot formaat 6-pits gasfornuis met oven, vaatwasser en een losstaande grote koelkast met vriezer. Vanuit de keuken is de kelder provisieruimte te bereiken, waar tevens de aansluiting van de wasmachine zit. De keuken is vernieuwd in 2017.

Eerste verdieping

Overloop met deur naar het platte dak. Aan de voorzijde bevindt zich de ouderslaapkamer. De badkamer is ruim en geheel gerenoveerd met 2 mooie wasbakken, hangend toilet, douche en de 2e slaapkamer aan de achterzijde. Via een vaste trap bereikt u de 2e verdieping.

Tweede verdieping

2e verdieping:
Overloop met hobby-/opbergruimte, opstelling CV-combiketel, 2 grote Velux-dakramen en hieraan grenzend de 3e slaapkamer.

Tuin

Diepe, zonnige tuin met een ruim zijpad (voormalig inrit). Door het plaatsen van schuttingen over de totale lengte van de tuin is er een achterom gecreëerd voor de buren die recht van overpad hebben. Alleen de buren van nummer 144 hebben nu hun eigen pad naar hun achtertuin, terwijl u hiervan niks merkt. De goedverzorgde achtertuin past bij de 30 jaren woning. De tuin grenst aan een sloot. Hij is ruim, lang en door het vele groen en de bomen die achter de sloot staan, komt u zeker tot rust.

Afmetingen:

Woonkamer ca. 7,20 x 4,10 / 2,90 m.

Aangebouwde keuken ca. 4,30 x 2,25 m.

Doucheruimte ca. 2,25 x 1,10 m.

Ouderslaapkamer 1 ca. 5,00 x 3,35 m. voorzijde (mogelijkheid om te splitsen in 2 kamers)

Slaapkamer 2 ca. 3,50 x 3,00 m. (achterzijde)

Overige informatie:

-Bouwjaar 1938
-232m2 eigen grond
-Woonoppervlak te vergroten naar 109 m2 bij aanvraag vergunning
-Verbouwplan aanwezig, uitgewerkt door Buro van Sorge te Ridderkerk
-HR-ketel (bj. 2017)
-Woning voorzien van dubbele beglazing op het kleine zolder raampje na.
-Nieuwe meterkast
-Nieuwe elektrische bedrading gehele woning
-Nieuwe aan en afvoer leidingen gehele woning
-Nieuwe hardhouten erker
-Nieuwe hardhouten openslaande deuren naar achtertuin
-Nieuw diverse hardhouten ramen met nieuw glas
-Gestucte wanden en plafonds door gehele woning
-Keuken 2017
-Badkamer 2017
-Recht van overpad wat goed is geregeld met de buren.
-oplevering in overleg. Reden verkoop: samengesteld gezin.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande gegevens hebben een vrijblijvende / informatieve aard en mag alleen worden beschouwd als een uitnodiging om een afspraak te maken. De beschrijving, opgegeven maten en foto's zijn globale en indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Features

Offer
Reference number 00454
Asking price €249,500
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 15 November 2019
Last updated 28 December 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1935
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Surfaces and content
Plot size 232 m²
Effective area 82.55 m²
Content 339 m³
Surface area other inner rooms 8.92 m²
Surface area external storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Back yard
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership
Please contact me
Close

Recently viewed