Sold: Kerkweg 144, 2985 AX Ridderkerk

€265,000

Description

Gezien de grote belangstelling voor deze leuke woning, willen wij u vriendelijk verzoeken om uw bezichtigingsaanvraag via de mail aan te vragen.

Al lang opzoek naar een goed onderhouden woning in jaren-'30 stijl?

Een jaren-’30 woning is wat vele woningzoekende willen. Dit heeft te maken met de sfeer en nostalgie, iets wat je niet snel in een nieuwbouw woning kunt vinden. Kerkweg 144 heeft dit zeker te bieden. Alleen al de straat, de mooie details van de woning zelf en de naastgelegen jaren 30 woningen maken dit gevoel compleet.

Deze charmante jaren ’30 tussenwoning met een ruim perceel van 168m2 eigen grond is gelegen aan het laatste doodlopend stukje van de Kerkweg op korte afstand van het centrum, scholen, kinderspeelplaats, en het Oosterpark met o.a. een kinderboerderij en pannenkoekhuis.

Deze woning veel te bieden. Zo heeft het o.a. een gezellige sfeervolle lichte woonkamer, goede ruim opgezette keuken, 4 slaapkamers, een grote lange achtertuin en is gelegen in een verkeersluwe straat. Doormiddel van een aanbouw aan de woonkamer en het aanbrengen van een nokverhoging kunt u de gebruiksoppervlakte van ca. 82 m2 vergroten naar ca. 109 m2.

Omschrijving Indeling

Begane grond:
Entree in hal voorzien van garderoberuimte, toilet en meterkast. De groepenkast is vernieuwd, heeft voldoende groepen en is voorzien van een slimme meter. In de hal bevindt zich de trap naar de 1e verdieping. Tevens heeft u vanuit de hal toegang tot de lichte en sfeervolle woonkamer met een erker aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer kijkt u uit naar de diepe achtertuin gelegen op het Westen en grenzend aan een slootje. De keuken is ruim van opzet en is voorzien van o.a. een afzuigkap, groot formaat 6-pits gasfornuis met oven, vaatwasser, combi-oven, koelkast met vriezer en een composiet zwarte aanrechtblad met spoelbak en de opstelling CV-combiketel. Vanuit de keuken is de kelder provisieruimte en de badkamer te bereiken.

Eerste verdieping

Overloop met deur naar het platte dak. Aan de voorzijde bevindt zich de ouderslaapkamer en de 2e slaapkamer. De 3e slaapkamer is aan de achterzijde. Via een vaste trap bereikt u de 2e verdieping.

Tweede verdieping

2e verdieping:
Overloop met hobby-/opbergruimte met hieraan grenzend de 4e slaapkamer met één grote Velux-dakraam.

Tuin

Diepe, zonnige tuin met een stenenschuur voorzien van elektra en koud water. De buren van nummer 142 hebben, door het plaatsen van schuttingen over de totale lengte van hun tuin, een achterom gecreëerd. Hierdoor heeft u, maar ook uw buren van nummer 142 geen last van het overpad. De goedverzorgde achtertuin past bij de ‘30 jaren woning. De tuin is ruim, lang en door het vele groen en de bomen die achter de sloot staan, komt u hier zeker tot rust.

Overige informatie:

-Bouwjaar 1935
-168m2 eigen grond
-Woonoppervlak te vergroten naar 109 m2
-Ruime stenen schuur van 12,5 m2
-Combi-ketel (bj. 20……)
-Geheel voorzien van dubbele beglazing
-Nieuwe meterkast
-Nieuwe elektrische bedrading gehele woning
-Recht van overpad wat goed is geregeld met de buren!
-Oplevering in overleg.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande gegevens hebben een vrijblijvende / informatieve aard en mogen alleen worden beschouwd als uitnodiging om een afspraak te maken. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Features

Offer
Reference number 00506
Asking price €265,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 07 November 2020
Last updated 06 January 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1935
Roof materials Tiles
Rooftype Pyramid hip
Surfaces and content
Plot size 168 m²
Effective area 82 m²
Content 328 m³
Surface area other inner rooms 8.4 m²
Surface area external storage rooms 12.3 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Garden
Type Back yard
Features
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Close

Recently viewed