Sold: Kerkweg 148, 2985 AX Ridderkerk

€332,500

Description

U wilt een goed onderhouden woning in jaren 30 stijl?

Een jaren-’30-hoekwoning is voor vele liefde op het eerste gezicht. Dit heeft te maken met sfeer en nostalgie, wat je niet in de huidige nieuwbouw kunt vinden. Kerkweg 148 heeft dit zeker te bieden, je voelt het gelijk als je het straatje inrijdt. De fraaie bouwstijl, de mooie details van de woning zelf en de naastgelegen jaren 30 woningen maken dit gevoel compleet.

Deze traditioneel gebouwde, vooroorlogse hoekwoning met betonnen garage heeft een perceelgrootte van maar liefst 233 m2 eigen grond en is gelegen aan het laatste, doodlopende stuk van de Kerkweg op korte afstand van het centrum, scholen, kinderspeelplaats, het Oosterpark met een kinderboerderij en pannenkoekhuis.

Omschrijving Indeling

Begane grond:
Entree in hal voorzien van garderoberuimte, toilet en meterkast. In de hal bevindt zich de trap naar de 1e verdieping. Tevens heeft u vanuit de hal toegang tot de lichte en sfeervolle woonkamer met een parketvloer en een erker aan de voorzijde en vanuit de woonkamer kijkt u uit naar de diepe achtertuin gelegen op het zuidwesten, grenzend aan een slootje waar een beschoeiing gemaakt is waardoor er een extra stukje tuin gecreëerd is. Aan de achterzijde bevind zich de ruime mooie keuken welke is voorzien van o.a. een rvs afzuigkap, 5-pits gasfornuis (Atag) met oven, vaatwasser, koelkast en aparte vriezer, ook is er een aparte ruimte gecreëerd voor de wasmachine en droger. Vanuit de keuken is de kelder provisieruimte te bereiken.

Eerste verdieping

Overloop met deur naar het platte dak. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime ouderslaapkamer en de 2e slaapkamer en de 3e slaapkamer aan de achterzijde. De badkamer is ruim en geheel gerenoveerd (2018) en heeft een wasbak, hangend toilet, en inloop douche!
Via een vaste trap bereikt u de 2e verdieping.

Tweede verdieping

2e verdieping:
Overloop met opbergruimte en opstelling CV-combiketel (2018), Door middel van een nokverhoging en dakkapel aan de voorzijde is hier een ruime en lichte 4e slaapkamer gecreëerd!

Tuin

De woning heeft een diepe zonnige tuin met eigen oprit en ruime betonnen garage welke met hout aan de buitenkant is afgetimmerd. Alleen de directe van buren nummer 146 hebben recht van overpad. Door een slimme tuin indeling is er een achterom gecreëerd zodat u en de buren hier weinig tot geen last van hebben. De goedverzorgde achtertuin past bij de jaren 30 woning. De tuin grenst aan een sloot waar een beschoeiing is gemaakt waardoor er een extra stukje tuin is gecreëerd. De tuin is ruim, lang en door het vele groen en de bomen die achter de sloot staan, komt u zeker tot rust.

Overige informatie:

-Bouwjaar 1938
-233m2 eigen grond
-HR-ketel (2018)
-Woning voorzien van dubbele beglazing
-Badkamer 2018
-Recht van overpad wat goed is geregeld met de buren.
-oplevering in overleg.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande gegevens hebben een vrijblijvende / informatieve aard en mag alleen worden beschouwd als een uitnodiging om een afspraak te maken. De beschrijving, opgegeven maten en foto's zijn globale en indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Features

Offer
Reference number 00529
Asking price €332,500
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 02 April 2021
Last updated 30 April 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1938
Rooftype Front gable
Surfaces and content
Plot size 233 m²
Effective area 100 m²
Content 354 m³
Surface area external storage rooms 18 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location Near public transport
Near school
Residential area
Garden
Type Back yard
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate E
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2018
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Detached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Close

Recently viewed