Sold: Korhoen 7, 2986 CP Ridderkerk

€349,850

Description

Deze zeer aantrekkelijke 5-kamer tussen-eengezinswoning met een ruime, zonnige tuin (op het zuiden) heeft een leuke speelse indeling en een zeer gunstige ligging in de populaire wijk Drievliet. De woning is gelegen op loopafstand van een basisschool, sportschool, winkelcentrum Vlietplein en een bushalte. Met de auto of fiets of zelfs wandelend bent u in no time in het leuke, gezellige centrum van Ridderkerk. Ook met de auto is de locatie zeer goed bereikbaar o.a. via/vanaf de A15 en de A16.

Indeling
Begane grond
U kunt parkeren vlak voor de deur, via voortuin komt u in een entreehal met meterkast en deur, waarna u toegang krijgt tot de fraaie woonkamer met prachtige mogelijkheden qua lichtval en persoonlijke indeling. De gezellige woonkamer is voorzien van een fraaie plavuizen vloer met vloerverwarming ter aanvulling van de bestaande radiatoren. Deze ideale combinatie maakt dat het sneller warm wordt en u geen koude voeten krijgt. In de woonkamer is een trapkast welke in gebruik is als provisieruimte en een mooie halfopen keuken. Het keukenblok heeft een L-opstelling en is voorzien van een vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, koelkast/vriezer en een combi-oven. De achtertuin is via de keuken toegankelijk. De mooi aangelegde tuin is gelegen op het zonnige zuiden en heeft een elektrisch bedienbaar zonnescherm, eigen achterom en een stenen berging in de tuin. Via een tussenhal vanuit de woonkamer bereikt u de toiletruimte met fonteintje en trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping
Via de overloop zijn alle vertrekken op deze verdieping toegankelijk. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en naast de hoofdslaapkamer is een iets kleinere slaapkamer te vinden. De derde slaapkamer is bevindt zich aan de achterzijde. De ruime en zeer net verzorgde badkamer is eveneens aan de achterzijde gesitueerd en is voorzien van volledige betegeling, een handdoeken radiator, wasmachineaansluiting, een wastafel met meubel, 2e toilet en een douchehoek.

2e verdieping
Hier bevindt zich de ruime overloop/voorzolder met opstelling Cv-ketel. Tevens veel opbergruimte achter netjes weggewerkte schotten. Via een deur komt u in de 4e ruime slaapkamer met radiator en een dakraam welke eventueel via een dakkapel te vergroten is.

Tuin
Mooi zonnige tuin op het zuiden met stenen berging en poort. De los staande berging is voorzien van elektra en biedt voldoende ruimte voor meerdere fietsen en tuinspullen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1986
- Woonoppervlak ca. 115 m2
- De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing
- Tuin op het Zuiden
- Keurig onderhouden woning
- Verwarming middels CV-combiketel (bouwjaar 2017) en vloerverwarming op de begane grond
- Mechanische ventilatie vervangen in 2017
- Perceelgrootte 119 m2 eigen grond
- Asbesthoudende golfplaten van stenen berging zijn vervangen door niet asbesthoudende golfplaten in 2017
- Elektrisch bedienbaar zonnescherm (Sompy) aan de achterkant
- Alle slaapkamers zijn voorzien van ventilatieroosters
- Oplevering 3e kwartaal 2024

Vele vinden dat een huis verkocht is wanneer je er samen mondeling uit bent gekomen wat betreft de prijs en de voorwaarden. En dat is begrijpelijk, want zo was het tot enkele jaren geleden ook gewoon. Het antwoord is 'nee'. Dit alles heeft te maken met het schriftelijkheidsvereiste wat is geregeld in artikel 7:2 lid 1 van het Burgerlijk Wetboek. Hierin staat geschreven dat een overeenkomst voor woningen alleen kan worden aangegaan met een, door beide partijen, ondertekende overeenkomst. Zolang er dus geen handtekening staat onder koopovereenkomst tussen partijen zijn beide partijen niet verplicht om tot definitieve koop over te gaan, mits u een professional of bedrijf bent.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De informatieverstrekking mag niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Het dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Features

Offer
Reference number 00619
Asking price €349,850
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 08 May 2023
Last updated 07 November 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1987
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 118 m²
Floor Surface 109 m²
Content 366 m³
External surface area storage rooms 7 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near school
Near shopping center
On a quiet street
Residential area
Garden
Type Back yard
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Close

Recently viewed