Sold: Oostmolendijk 40, 2986 AA Ridderkerk

€749,500

Definition

Altijd al uw droom(huis) willen kopen? Mogelijk is dit uw kans!

Deze vrijstaande woning is gedateerd en staat maar liefst op 2.570 m² eigen grond met uitzicht over landerijen en de dijk die tussen Ridderkerk en Hendrik Ido Ambacht loopt. De woning heeft een ruime separate garage en grenst direct aan het natuurgebied ‘Crezéepolder’ en het park ‘De Gorzen’.

De ligging is zeer gunstig. Met de auto of fiets bent u in c.a. 15 minuten in het gezellige centrum van Ridderkerk en c.a. 10 minuten in het centrum van Hendrik Ido Ambacht. Ondanks de vrije ligging is de woning ook praktisch gelegen door de nabije uitvalswegen, goede openbaar vervoersmiddelen en scholen. De woonoppervlakte van de huidige woning is c.a. 104 m². Deze kan desgewenst worden uitgebreid, tevens bestaat de mogelijkheid om nieuwe bouw te realiseren. Voor meer informatie verwijzen wij u onder andere naar de gemeente Ridderkerk en de website: ruimtelijkeplannen nl.

Inrit en het perceel.

Via de Oostmolendijk kunt u via een klein pittoreske weggetje naar beneden, waar u direct het prachtige perceel van bovenaf kunt zien liggen. Onderaan het weggetje, net voor het hek, is ruimte voor plus minus drie auto’s. Via het draaihek betreed u het bijzonder aangelegde perceel met appelbomen, dennenbomen, opslagruimte, ruime los staande ruime garage en uiteraard de zeer aandoenlijke woning uit 1920. De woning is gelegen aan de achterzijde van het perceel waardoor er veel grond vóór, links en rechts van de woning is ontstaan. Dit geeft vanaf de woning gezien een zeer ruimtelijk gevoel.

Lay-out woning

Entree
Via de hal kunt u naar de woonkamer, de bovenverdieping, toilet en badkamer. In de hal bevindt zich tevens de meterkast met o.a. 3.80 volt voor de garage en slimme meters.

Begane grond
Door de aanbouw aan de achterzijde van de woning is de woonkamer ruim. De vele ramen zorgen voor veel natuurlijk licht. Direct aansluitend bevindt zich de keuken met inbouwoven en afzuigkap. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin, kelder met CV installatie en badkamer.

1e verdieping
Op deze verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een zeer ruim 2e toilet, welke om te bouwen is tot 3e slaapkamer. De 1e ruime slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en heeft naast een overdekt balkon een prachtig uitzicht over de landerijen. De 2e slaapkamer is gelegen aan de rechterzijde van de woning. Het toilet is aan de linkerzijde en is voorzien wasbak. Door de leuke indeling van overloop, krijgt u een goed gevoel.

Wij benadrukken dat u zelden zo’n mooi gelegen perceel tegenkomt. Hopelijk bent u na het lezen van de tekst en het zien van de foto’s net zo enthousiast geworden als wij!!!

Wij zijn ervan overtuigd dat uw gevoel nog beter wordt bij een bezichtiging van het perceel en de woning.

Bijzonderheden
Bouwjaar: 1920
Eigendom belast met opstalrecht Nutsvoorzieningen op gedeelte van perceel.
Perceelgrote: 2,570 m².
Woonoppervlakte 104 m²/Inhoud 320 m³.
Gebruiksdoel: woonfunctie
Kadastrale aanduiding: Ridderkerk C 5547
Verwarming + warm water door middel van cv-ketel.
Een ouderdomsclausule, asbestclausule en een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen in het koopcontract.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande gegevens hebben een vrijblijvende / informatieve aard en mag alleen worden beschouwd als een uitnodiging om een afspraak te maken. De beschrijving, opgegeven maten en foto's zijn globale en indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Features

Offer
Reference number 00436
Asking price €749,500
Status Sold
Acceptance Immediately
Offered since 11 June 2019
Last updated 19 March 2020
Construction
Type of residence House, country house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1920
Isolations Largely insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 2,570 m²
Effective area 90 m²
Content 351 m³
Surface area external storage rooms 31 m²
Surface area external, linked storage rooms 7.5 m²
Mapping
Number of floors 2 (and one basement)
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Garden
Type Back yard
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a balcony Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Ownership Property encumbered with building
Please contact me
Close

Recently viewed