Sold: Reijerweg 80, 2983 AT Ridderkerk

€387,500

Description

Een prachtig luxe en goed onderhouden ruim 3-kamer appartement, gelegen op de eerste etage van het appartementencomplex “Lente”.

Het complex maakt onderdeel uit van “De vier jaargetijden” in de wijk Ridderkerk Slikkerveer. De mooie architectuur kenmerkt zich door hun subtiele industriële stijl. Het complex bevindt zich op korte loopafstand van het gezellige "Dillenburgplein", het recreatiegebied de “Donckse Velden”, Basis- en middelbare scholen, en is de snelweg A15 & A16 makkelijk en snel te bereiken. Hiernaast zijn er busstations op loopafstand.

OMSCHRIJVING

Begane grond:
De afgesloten entree is gelegen aan de Reijerweg met voldoende parkeergelegenheid. Via de lift en/of het trappenhuis zijn de appartementen op de verdiepingen, bergingen, extra beveiligde fietsenstaling en parkeerplaatsen in de onderbouw bereikbaar. Ook vindt u hier een bellentableau met videofooninstallatie en de brievenbussen.

1e verdieping:
Wanneer de lift stopt op de eerste verdieping en u direct links gaat bevindt zich daar de entree van het appartement. Gaat u liever met de trap, dan is het er slechts één!

Indeling appartement
De hal is ruim opgezet (voorzien van lichtrail met Led spots) en biedt toegang tot alle vertrekken in het appartement. Direct bij binnenkomst treft u de meterkast en de inpandige berging aan. Deze berging is groot genoeg voor een eventuele extra koelkast of vriezer! Hierna komen we het toilet aan de rechterhand tegen (plafond gespoten in 2019). Het betreft een keurige ruimte met een wandcloset en fontein. Ook bevindt zich hier de technische ruimte met aansluiting voor de wasmachine/droger, de cv-ketel, mechanische ventilatie en de warmte-terugwin-unit. De ruimte is groot genoeg voor een eventuele extra koelkast of vriezer!

De badkamer vinden we aan de rechterkant van de hal. Een ruime en praktische ruimte met inloopdouche, een wastafel met spiegel en een badkamermeubel (plafond gespoten in 2019). Tegenover de badkamer vinden we de twee slaapkamers welke beide van een goed formaat zijn. Beide slaapkamers bevinden zich aan straatzijde en zijn voorzien van fraaie grote draai en kantelramen, waardoor er aan lichtinval en frisse lucht geen gebrek is. Slaapkamer I heeft een oppervlakte van ca. 16 m2 en slaapkamer II is ca. 13 m2 groot en kan op diverse manieren gebruikt worden.

De woonkamer: is een mooie lichte ruimte met extra veel ramen door de ligging op de hoek. De woonkamer heeft een prettig oppervlakte van maar liefst 45 m2 en biedt daardoor leuke indelingsmogelijkheden en is voorzien van lichtrail met Led spots bediend door dimmer). De ramen kunnen geopend worden en u bij zomerse dagen deze lekker open te kunnen zetten (plafond gespoten in 2019). Vanuit de woonkamer is het balkon bereikbaar, met een oppervlakte van ca. 10,5 m2 en een ligging op het Zuidwesten. Bovendien geniet u van het fraaie uitzicht rondom het complex. In de woonkamer is een airconditioning aangebracht wat het klimaat in de woonkamer bij warme en koude dagen bevordert. Ook bespaart u energiekosten door in plaats van de verwarming, de airconditioning te gebruiken.

De open keuken staat in verbinding met de woon-/eetkamer, waardoor u geen gesprek hoeft te missen. De keuken is in een L-vorm en beschikt over een inductiekookplaat (Smeg 2019) met een speciale afzuigkap welke eetgeurtjes in de woonkamer voorkomt, koelkast, ruime oven (Atag) en vaatwasser (Miele). Nieuw keukenblad met spoelbak en mengkraan in 2019 geïnstalleerd en zijn er uit praktisch oogpunt voldoende inbouwspotjes aangebracht.

Bijzonderheden:

Zeer goed onderhouden 3-kamerappartement in modern complex "Lente";
Ruime woonkamer van circa 45 m2
Balkon met ligging op het Zuidwesten;
Prachtige V.v.E. onderhouden tuin, direct onder en naast uw appartement;
Alarmsysteem;
Cv-installatie - Intergas - juni 2021 - eigendom;
Elektrische sun-screens aanwezig op alle ramen behalve de deuren naar het balkon;
Airconditioning - maart 2021;
Energielabel A;
Eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw (enkel toegankelijk voor bewoners);
Beveiligde fietsenstalling (enkel toegankelijk voor bewoners);
Liftinstallatie aanwezig;
Ligging op de eerste verdieping en hoek van het complex;
Fraai aangelegde binnentuin;
VvE-bijdrage ca. € 200,- per maand;
Oplevering in overleg!

Een overeenkomst voor woningen kan alleen worden aangegaan met een, door beide partijen, ondertekende overeenkomst. Zolang er dus geen handtekening staat onder koopovereenkomst tussen partijen zijn beide partijen niet verplicht om tot definitieve koop over te gaan. 7:2 lid 1 van het Burgerlijk Wetboek.

Toelichtingsclausule NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De informatieverstrekking mag niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Het dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Features

Offer
Reference number 00608
Asking price €387,500
Service costs €200
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 27 March 2023
Last updated 20 May 2023
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2008
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 4,891 m²
Floor Surface 100 m²
Content 320 m³
External surface area storage rooms 21 m²
External surface area 10.5 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport
Near school
On a quiet street
Residential area
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Heating source Gas
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has AC Yes
Has an alarm Yes
Has a balcony Yes
Has an elevator Yes
Has a storage room Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Close

Recently viewed