Sold: Steur 102, 2986 SK Ridderkerk

€499,000

Description

In één van de mooiste stukjes van de wijk Drievliet en op zeer korte afstand van het Oosterpark ligt deze levensloopbestendige woning!

Deze zonnige, ruime en levensloopbestendig 2/1-kapwoning woning is voorzien van een mooie tuingerichte woonkamer, ruime zolder, een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een royale zonnige achtertuin op het Zuidoosten en ruim parkeren op eigen perceel en in de inpandige garage.
Gunstige ligging, in de directe nabijheid van scholen, bushalte, wijkwinkelcentrum ‘Vlietplein’ en het Oosterpark. Ideaal voor diegene die houdt van fietsen en wandelen. De ligging moet u beslist zelf ervaren tijdens een bezichtiging!

Indeling
Begane grond
Hal met trap naar de eerste etage, meterkast en berg(trap)kast, toilet met fonteintje en toegang tot de riante lichte woonkamer. De woonkamer is voorzien van een schuifpui naar de zonnige en keurig aangelegde achtertuin op het Zuidoosten, convectorput en vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde. Vanuit de lichte woonkamer heeft u een doorloop naar de halfopen keuken. De keuken is in een eenvoudige U-opstelling en voorzien van enkele inbouwapparaten waaronder een gaskookplaat, afzuigkap, kleine vaatwasser en koel-/vrieskast. Via de keuken komt u in het achter portaal welk u ook de toegang geeft naar de garage, deur naar de achtertuin en de ruime slaapkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een 2e toilet, wastafel met meubel en een douchecabine.

1e verdieping
Ruime overloop welk ideaal kan dienen als was-/werk- en of hobbyruimte. Op de overloop is ook de cv-ketel geplaatst welk elk jaar wordt onderhouden. Deur naar een royale 2e slaapkamer met dakraam, hoge nok en voldoende bergruimte.

Tuin
De riante begroeide achtertuin is gesitueerd op het Zuidoosten en is voorzien van een terras, een houten schuur en een zijuitgang waardoor u makkelijk in de achtertuin kan komen. U hoeft dus niet met de fiets door de garage of woning! Ook is de tuin voorzien van een buitenkraan.

Bijzonderheden
- Eigengrond
- Levensloop bestendig
- Ruime woonkamer
- Garage
- Eigen oprit
- Zij uitgang naar de achtertuin
- Geheel voorzien van dubbele beglazing
- Voorzien van veiligheidssloten
- Nieuwe veilige voordeur (2021)
- Verwarming: Cv-ketel bouwjaar 2017
- Schilderwerk buiten is keurig bijgehouden
- Oplevering kan snel

Vele vinden dat een huis verkocht is wanneer je er samen mondeling uit bent gekomen wat betreft de prijs en de voorwaarden. En dat is begrijpelijk, want zo was het tot enkele jaren geleden ook gewoon. Het antwoord is 'nee'. Dit alles heeft te maken met het schriftelijkheidsvereiste wat is geregeld in artikel 7:2 lid 1 van het Burgerlijk Wetboek. Hierin staat geschreven dat een overeenkomst voor woningen alleen kan worden aangegaan met een, door beide partijen, ondertekende overeenkomst. Zolang er dus geen handtekening staat onder koopovereenkomst tussen partijen zijn beide partijen niet verplicht om tot definitieve koop over te gaan.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De informatieverstrekking mag niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Het dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Features

Offer
Reference number 00621
Asking price €499,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 03 May 2023
Last updated 05 August 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1989
Roof materials Tiles
Rooftype Pyramid hip
Certifications Energy performance advice
Surfaces and content
Plot size 281 m²
Floor Surface 116 m²
Content 507 m³
Surface area other inner rooms 21 m²
External surface area storage rooms 6 m²
External surface area 3 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Outdoors
Location Near public transport
On a quiet street
Residential area
Garden
Type Back yard
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Close

Recently viewed