Sold: Willem Landréstraat 108, 2983 AX Ridderkerk

€368,500

Description

Perfect onderhouden gezellig 3-kamer appartement op de 2e woonlaag van appartementencomplex “Herfst”, onderdeel van ‘de 4-Jaargetijden’ gelegen in de geliefde wijk Slikkerveer. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

Het complex is rustig gelegen en in de nabijheid van natuurgebied De Donckse velden, winkels op het Dillenburgplein, diverse scholen, uitvalswegen A15 & A16 en openbaar vervoer.

Indeling:
Begane grond: Algemene entree via de centrale hal met bellentableau met videofooninstallatie, brievenbussen, lift en trappenhuis.

De ruime hal is voorzien van videofooninstallatie en laminaatvloer. Technische ruimte met de opstelplaats van de CV-combiketel en veel bergruimte. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van toilet en fontein.
De riante en lichte woonkamer is voorzien van een mooie laminaatvloer en biedt toegang tot het ruime overdekte terras waar u tot in de late uurtjes buiten kunt zitten. De ramen in de woonkamer kunnen in een kiepstand open gezet worden, wat het binnenklimaat comfortabel maakt. De woning heeft een open keuken in een hoekopstelling, welke is voorzien van een afzuigkap, elektrische kookplaat, combi-oven, koel-/vriescombinatie en spoelbak. De keuken is uitgevoerd in een lichte kleurstelling, wat een fris en strak aanzicht geeft. De mooie en riante badkamer beschikt over een douche, wastafel met meubel, spiegel en wasmachineaansluiting. De ruime ouderslaapkamer heeft net als de hal en woonkamer dezelfde laminaatvloer en heeft uitzicht tot het terras. Ook de 2e slaapkamer is van een goed formaat met laminaatvloer en uitzicht naar het terras.

Buiten: Heerlijk ruim en zonnig gelegen terras zuidoosten.

Garage:
Direct naast de hoofdingang bevindt zich de ingang naar de garage. Via een remote-control bedient u de elektrische stalen poorten, welke na het naar binnen of buiten rijden automatisch sluiten. Uw auto staat hier veilig en droog. Vanuit de garage op -1 loopt u binnendoor naar de lift welke u naar de 2e etage brengt.
Naast de parkeerplaatsen is een ruime stalling om o.a. uw fiets neer te zetten.

Berging:
De interne bergruimte is praktisch ingedeeld. Hier bevindt zich ook het luchtrecirculatie systeem.

Tot slot:
Wij hopen u een goede impressie te hebben gegeven voor het maken van een bezichtigingsafspraak. Ons team kijkt ernaar uit u te ontmoeten en dit prachtige appartement te laten zien. Bij ons krijgt u ruimschoots de tijd om alles te kunnen bekijken en alle vragen te kunnen stellen.

Oplevering in overleg. NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Features

Offer
Reference number 00551
Asking price €368,500
Service costs €148
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 29 October 2021
Last updated 07 January 2022
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2007
Surfaces and content
Effective area 93 m²
Content 303 m³
Surface area external storage rooms 12.2 m²
Surface area external, linked storage rooms 8.4 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport
Near school
Residential area
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Has a balcony Yes
Has a garage Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes
Close

Recently viewed