Sold: Noorder Kerkedijk 89, 3078 PD Rotterdam

€249,800

Description

Helaas is het vanwege grote belangstelling voor deze woning niet meer mogelijk een bezichtiging in te plannen.

Leuke en sfeervolle dijk-hoekwoning gelegen in Rotterdam IJsselmonde

Vele Rotterdammers kennen de Noorder Kerkedijk welke in het verlengde van de Hordijk ligt. Dergelijke goed onderhouden dijk-woningen zijn nog maar moeilijk te vinden. In de loop der jaren is er veel bijgebouwd of verandert. Desondanks heeft de Noorder Kerkedijk zijn charmes en pittoreske uitstraling behouden. De woning is gebouwd in 1931 en verkeerd in prima staat.

In de directe omgeving vindt u onder andere een groot wandelpark, het overdekte winkelcentrum 'Keizerswaard' met zijn diversiteit aan winkels, vele scholen, gezellige restaurants, sport activiteiten en uitvalswegen de A16 en A15 op slechts een paar minuten rijden.

Begane grond
Middels de entree op dijk niveau bereikt u de hal. Vanuit hier is de woonkamer en de bovenverdieping te bereiken. De ruime woonkamer is voorzien van een nette Marmoleum of linoleum vloer. Dankzij de diverse raampartijen is de woonkamer een zeer aangename en lichte ruimte. Met name door de originele 'glas in lood' bovenramen komt de sfeer extra tot zijn recht. De woonkamer is voorzien van twee inbouwkasten, een centrale verwarming welke ook wel als 'moederhaard' wordt genoemd en een wandkachel.
Vanuit de woonkamer bereikt u de keuken. Deze keuken is voorzien een los gasfornuis, een afzuigkap, een koel-vrieskast combinatie en houten openslaande deur naar het ruime balkon en de achtertuin. De royale achtertuin biedt veel mogelijkheden om uw eigen wensen te vervullen. De ligging van de tuin is op het oosten. Vanuit de achtertuin en de keuken komt u in de Souterrain waar u naast veel opslagruimte ook de badkamer en toilet aan treft.

Beschrijving eerste etage:
Via een rechte trap naar de 1e verdieping treft u drie slaapkamers aan, waarvan twee aan de voorzijde en de ruime hoofdslaapkamer aan de achterzijde (voorheen twee slaapkamers).

Door de houtenbalken, ramen en vormgeving ervaart u een zeer prettige sfeer in alle slaapkamers.
Deze sfeer krijgt u alleen in dijkwoningen zoals deze!

Beschrijving tweede etage:
De zolder is via een verticale zoldertrap te bereiken. De zolder biedt volop bergruimte.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1934
- De woning is voorzien van houtenkozijnen met deels dubbel en enkel glas. Sommige ramen zijn
originele ‘glas in lood’ ramen.
- Openbaar en gratis parkeren in de nabijheid.
- In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels,
horeca.
- Oplevering in overleg

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname. Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten. In dit kader merken wij op dat het Ministerie van VROM bij de basisregistraties een afwijking van 15% toelaatbaar acht. Wij gaan uit van eenzelfde toelaatbaar verschil. Hierbij zijn geen interpretatieverschillen in meegenomen. Deze kunnen leiden tot een extra verschil. Alle genoemde maten en jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Features

Offer
Reference number 00535
Asking price €249,800
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 25 June 2021
Last updated 20 October 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house, dike house
Type of construction Existing estate
Construction period 1931
Roof materials Tiles
Rooftype Pyramid hip
Surfaces and content
Plot size 98 m²
Effective area 78 m²
Content 398 m³
Surface area other inner rooms 40 m²
Surface area external storage rooms 2 m²
Surface area external, linked storage rooms 18 m²
Mapping
Number of floors 3 (and one basement)
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location On a quiet street
Garden
Type Back yard
Features
Has a balcony Yes
Garden available Yes
Close

Recently viewed