Sold: Philip Vingboonsstraat 142, 3067 ZD Rotterdam

€215,000

Description

Op zoek naar een mooi 3 kamer hoek appartement gelegen in een prettige buurt.? Misschien wordt u wel de nieuwe eigenaar van dit appartement gelegen In de ruim opgezette wijk “Het Lage Land”. Het appartement is instap klaar!

Het betreft een driekamer woning op de tweede verdieping van een in totaal vier woonlagen tellend appartementencomplex. Dit appartement is gelegen op de hoek van het complex. Hiermee heeft u het voordeel van extra daglicht in de woonkamer en uiteraard ook het uitzicht.
Het appartement ziet er netjes en verzorgd uit. Op loopafstand van diverse openbaarvervoer voorzieningen, winkelcentrum en overige voorzieningen maar ook in de directe nabijheid van Kralingsebos en Kralingse plas en grote winkelcentra zoals Alexandrium en Oosterhof. Bovendien ligt dit appartementencomplex op slechts enkele minuten afstand van diverse snelwegen zoals de A16 en A20.

Entree. Afgesloten portiek met bellen tableau, brievenbussen, trappenhuis en directe toegang tot de ruime bergingen.

Tweede verdieping.
Ruime hal met meterkast welke u toegang biedt tot de woonkamer, keuken, 1e slaapkamer aan de voorzijde, toilet en badkamer. De woonkamer is ruim en heeft dankzij het zijraam extra daglicht. Op de grond ligt een mooie laminaatvloer. Aansluitend aan de woonkamer is de 2e slaapkamer met tevens een laminaatvloer.

De keuken is in een hoekopstelling een voorzien van inbouwapparatuur zoals een oven, koel-vriescombinatie, inductie kookplaat en afzuigkap. Direct naast de keuken is een aparte ruimte voor de wasmachine en droger. In deze zelfde ruimte hangt een boiler van het merk 'Inventum'.

De ruime 2e slaapkamer met balkon is aan de voorzijde. De badkamer is netjes met douche, wastafel en design radiator en is in een lichte kleurstelling.

Bijzonderheden:

* Bouwjaar appartement 1963.
* Zeer ruime kelderbox
* Warmwater via een 120 liter boiler van het merk Inventum (eigendom)
* Verwarming via blokverwarming
* Actieve VvE met bijdrage van €172,70 per maand vanaf 2021 (exclusief stookkosten € 76,- per maand)
* Gelegen op eigen grond
* Grotendeels voorzien van dubbelglas
* Gratis parkeren voor de deur
* Hoek appartement met zijraam

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande gegevens hebben een vrijblijvende / informatieve aard en mogen alleen worden beschouwd als uitnodiging om een afspraak te maken. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Features

Offer
Reference number 00499
Asking price €215,000
Service costs €173
Heating €76
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance Immediately
Offered since 01 October 2020
Last updated 20 November 2020
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1963
Surfaces and content
Effective area 67 m²
Content 174 m³
Surface area external, linked storage rooms 12 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near school
Residential area
Features
Has a balcony Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Rotterdam Rotterdam
Area 727 m²
Close

Recently viewed