Omschrijving

Een mooi gemeubileerd CITY LOFT appartement gelegen op de 9e verdieping met veel lichtinval gelegen in het historische Scheepvaartkwartier!

Winkels voor de dagelijkse boodschappen, vele uitstekende restaurants zoals 'de Ballentent', 'La Pizza', tot aan twee Michelin Sterrenrestaurants 'Parkheuvel', de Markthal en 'Wereldmuseum' zijn binnen handbereik.  Alle hotspots zijn dichtbij en ook makkelijk met het OV en Watertaxi te bereiken. 

Door de vorm en indeling heeft  dit loft apartment van ca. 50m2 veel lichtinval door de 3 openslaande deuren met Frans balkon, een ruimtelijk indeling en is van alle gemakken voorzien en modern en strak afgewerkt; een modern open keuken voorzien van diverse apparatuur, een moderne badkamer,  apart toilet, een inpandige bergruimte en een prachtig uitzicht.

Bovenstaande gegevens hebben een vrijblijvend/informatief karakter en dienen uitsluitend te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bezichtiging. Omschrijvingen, meubels, foto’s en eventueel vermelde afmetingen zijn globaal en indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken