Beschrijving

Schitterend 3 kamer appartement op de 16e verdieping in het gebouw de “Waterstadtoren” met spectaculair uitzicht op de Maas. 
De woning heeft een privé parkeerplaats onder in het gebouw!

De ligging van de Waterstadtoren op het Wijnhaveneiland is ideaal. U vindt hier rust en anderzijds kunt u genieten van het levendige van Rotterdam. Op loopafstand van Station Blaak, de markt, de Oude Haven, uitgaansgelegenheden en het winkelgebied. Goed en snel bereikbaar vanaf de snelweg A16, A20 en A15.

Indeling:
Representatieve entree met videofooninstallatie en 3 snelle liften.

16e etage:
lichte en zonnige appartement met spectaculaire uitzicht op de rivier 'De Maas' en de Erasmusbrug.

Entree appartement, hal, meterkast, modern vrijhangend toilet, mooi afgewerkte ruime badkamer met wastafel en ligbad van Villeroy & Boch.

De woonkamer is voorzien van een open keuken met praktische bijkeuken (in zijn geheel ca. 40m2). De luxe keuken van SIematic is uitgevoerd met een composieten werkblad, brede keramische kookplaat, strakke afzuigkap, vaatwasmachine, oven en koelkast. In de bijkeuken hangt een warmte-terug-win systeem, waardoor u stookkosten bespaart. 

Voor de wasmachine en droger is een aparte ruimte beschikbaar.

Woonkamer met toegang tot de loggia/studeerkamer gelegen op het zuiden en met de opslaande ramen. Geen inkijk vanuit andere appartementen!

2 ruime slaapkamers van +/- 5.25x2.33 en 4.31x2.73 met een fantastisch uitzicht op de Maas en Erasmusbrug.

Het hele appartement is voorzien van laminaat vloer, witte strak afgewerkte wanden en plafonds.

Een zeer mooi appartement op een zeer gewilde locatie met parkeerplaats!

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

Bovenstaande gegevens hebben een vrijblijvende / informatieve aard en mogen alleen worden beschouwd als uitnodiging om een afspraak te maken. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Kenmerken