Sold: Beekenstein 99, 3328 ZE Dordrecht

Description

Deze fantastische moderne 5-kamer hoek-eengezinswoning is gelegen in een rustige straat in de kindvriendelijke woonwijk Sterrenburg III en is volledig instap klaar!

Deze hoekwoning kenmerkt zich door zijn zeer goede ligging en fraaie omgeving. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas HR ++ (2022). De vloer en zijgevel zijn in 2022 geïsoleerd. De mooie ruime woonkamer heeft een prettige lichtinval door een extra zijraam en is voorzien van een lichte keuken in U opstelling. De gehele beneden verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer. Verder vindt u over de twee verdiepingen verdeeld, vier slaapkamers waarvan de zolderslaapkamer bijzonder ruim is, een ruime fraaie achtertuin met schuur op het zuidoosten en een moderne badkamer met tweede toilet uit 2021. Dit alles maakt deze woning zeer aantrekkelijke en biedt u optimaal wooncomfort, veel ruimte en een minimum aan buitenonderhoud. Een extra pluspunt is dat er aan de achterkant van de woning tijdens de bouw een extra fundering is aangebracht over de gehele breedte van de woning.

Indeling;

Woonkamer en open keuken

Een doorzon woonkamer met veel lichtinval met deur naar de achtertuin. Het betreft een open keuken in een U-opstelling wat een prettig ruimtelijk effect geeft. We vinden hier een mooie laminaat vloer wat naast dat het comfortabel, ook heel praktisch is. De lichte keuken is in 2012 geplaatst en is nog in hele goede conditie. Een luxe inrichting met gaskookplaat en afzuigkap, magnetron, oven, inbouwkoelkast en vriezer. De keuken heeft een eiken aanrechtblad en is voorzien van voldoende stopcontacten.

Hal en Toilet

Via de hal heeft u toegang tot het toilet en de moderne vaste trap (2021) naar de eerste verdieping. Het toilet heeft een wandcloset en is mooi getegeld.

Slaapkamers en badkamer op de 1e- en 2e verdieping

Op de eerste verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer een prachtige badkamer en-suite heeft. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde. De twee overige slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning. De badkamer is compleet verbouwd met veel smaak en bovendien tijdloos. De badkamer en-suite is zeer stijlvol. Deze is voorzien van een mooi meubel met waskom, een prachtige inloopdouche en een (draai-kantel) raam waardoor u voldoende natuurlijk lichtinval heeft. De wanden zijn gedeeltelijk strak getegeld. Direct bij het raam is tevens ook een wasmachine-droger aansluiting.
Vanuit de hal is de badkamer ook te betreden. U mag zelf oordelen nadat u het gezien heeft maar wij vinden het schitterend en heel praktisch ingedeeld!

De 4e slaapkamer vinden we op de bovenste verdieping en heeft door het dakraam voldoende daglicht. Op de voorzolder bevindt zich een grote opbergruimte en in de slaapkamer bevindt zich een vliering.

Op korte afstand bevinden zich scholen, supermarkt, kinderopvang, BSO, sportfaciliteiten, diverse parken, natuurgebied De Elzen en winkelcentrum Sterrenburg. Het station Dordrecht-Zuid is op fietsafstand gelegen. Via de nabijgelegen uitvalswegen bent u binnen enkele minuten op de randweg N3, welke aansluit op de snelwegen A15 en A16 richting Rotterdam-Breda.

Wij waren na het zien van deze hoekwoning zeer enthousiast. Maak snel een afspraak en kom kijken!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1978;
- Elektrische zonwering over de gehele breedte van de woning aan de achterzijde;
- Voorzijde een handbediende markies;
- De vloer en buitenmuur zijn beide geïsoleerd, evenals het dak;
- Ruime achtertuin met schuur op het zuidoosten;
- Standaardfundering van 2 meter vanaf de bouw aangebracht;
- Verwarming en warm water: Huur Cv-combiketel (2021)
- Eigendom: Volledig eigen grond;
- Beglazing: Dubbele beglazing HR++;
- Kozijnen: kunststof kozijnen;
- Bij woningen met een bouwjaar van 2000 of ouder nemen wij een ouderdomsclausule op in de koopovereenkomst;
- Voorkeur oplevering: Augustus 2024.


De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De informatieverstrekking mag niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Het dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie of afwijkingen in de foto's.

Features

Offer
Reference number 00666
Asking price €345,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 26 February 2024
Last updated 30 April 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1978
Isolations Cavity wall
Floor
HR glazing
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 143 m²
Floor Surface 112 m²
Content 397 m³
External surface area storage rooms 8 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near school
Residential area
Garden
Type Back yard
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Year of manufacture 2021
Combiboiler Yes
Boiler ownership Rented
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Close

Recently viewed