Sold: Mr. Troelstrastraat 37, 2982 AS Ridderkerk

Description

Dit moderne 3-kamer hoek appartement is gesitueerd op de 3e woonlaag (bovenste) van een keurig appartementencomplex in een rustige straat met goede parkeergelegenheid en een ruime eigen berging in de onderbouw. Onder meer is dit aantrekkelijke appartement voorzien van een sfeervolle en lichte L-vormige woonkamer, 2 slaapkamers, een dichte keuken en doucheruimte.
De woning ligt op korte (loop)afstand van het centrum van Ridderkerk met het leuke en gezellige winkelcentrum de Ridderhof. Binnen een paar minuten autorijden ben je op de uitvalswegen richting de grotere steden. Ook als je afhankelijk bent van het openbaar vervoer is dit een ideale plek om te wonen. Er zijn diverse verbindingen die je richting de grote stad leiden. En heb je zin in een dag ontspanning? Pak dan de Fast Ferry, op ca. 10 minuten afstand, en vertrek bijvoorbeeld richting het culturele centrum van Dordrecht.

Word jij net zo enthousiast als ons? Bel dan snel voor een vrijblijvende bezichtiging.

Indeling
Begane grond:
Entree met bellentableau en brievenbussen. Centrale hal met toegang tot de berging en het trappenhuis.

3e woonlaag:
Vanuit de hal heeft u toegang tot alle vertrekken van het appartement. De woonkamer is opgesplitst in een eethoek en een zithoek gedeelte. Je hebt hier gegarandeerd een gezellige sfeer. De woonkamer is namelijk gelegen aan de voorzijde van het appartement, waardoor je uitkijkt over de straat. Door de grote ramen en het zijraam heb je ook nog eens super veel lichtinval. Wie vraag jij als eerste op visite?
De keuken is geplaatst in een rechte opstelling met een spoelbak, een gaskookplaat, afzuigkap en een losstaand koelkast. Er zijn diverse kastjes om je boodschappen en servies in op te bergen. De ruime ouderslaapkamer is gelegen aan de voorzijde en de 2e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. Het toilet is betegeld en voorzien van een vast toilet. Vanuit de keuken is de badkamer en het balkon bereikbaar.

Overige bijzonderheden;
Bouwjaar 1955
Woonoppervlak ca. 59 m2
Verwarming en warm water via Cv-ketel (bouwjaar 2015)
Actieve VvE, bijdrage € 100,- per maand
Prettige lichtinval door de hoekligging!
Berging in de onderbouw
Oplevering in overleg ,maar kan snel
Bij woningen met een bouwjaar van voor het jaar 2000, zal in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen

Vele vinden dat een huis verkocht is wanneer je er samen mondeling uit bent gekomen wat betreft de prijs en de voorwaarden. En dat is begrijpelijk, want zo was het tot enkele jaren geleden ook gewoon. Het antwoord is 'nee'. Dit alles heeft te maken met het schriftelijkheidsvereiste wat is geregeld in artikel 7:2 lid 1 van het Burgerlijk Wetboek. Hierin staat geschreven dat een overeenkomst voor woningen alleen kan worden aangegaan met een, door beide partijen, ondertekende overeenkomst. Zolang er dus geen handtekening staat onder koopovereenkomst tussen partijen zijn beide partijen niet verplicht om tot definitieve koop over te gaan.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De informatieverstrekking mag niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Het dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Features

Offer
Reference number 00660
Asking price €215,000
Service costs €100
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 29 January 2024
Last updated 28 February 2024
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1955
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Floor Surface 59 m²
Content 160 m³
External surface area storage rooms 9 m²
External surface area 3 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Outdoors
Location City centre
Near highway
Near public transport
Near school
Near shopping center
Residential area
Energy consumption
Energy certificate G
Boiler
Type of boiler Intergas HR-ketel
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a storage room Yes
Association of owners
Periodic contribution Yes
Home insurance Yes
Close

Recently viewed